Cursussen & Workshops

 

Het aanbod

Beginnerscursus SFV de Cycloop organiseert minimaal 2 maal per jaar een beginnerscursus. In deze cursus nemen we je mee in de wereld van fotografie. We laten je kennis maken met zowel de technische aspecten van het bedienen van de camera, als de creatieve aspecten van het maken van foto’s.

Het is handig voor deze cursus om een camera mee te nemen waarbij je alles handmatig kunt instellen. Heb je dit niet? Neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen helpen.

Vervolgcursus SFV de Cycloop organiseert minstens 2 maal per jaar een vervolgcursus. Dit is, uiteraard, het vervolg op de beginnerscursus. Bij deze cursus gaan we ervan uit dat je in de basis weet hoe je de camera moet bedienen. We gaan aan dieper in op de bediening van de camera, waarbij de bediening wordt gezien als het gereedschap om het beeld te maken dat je voor ogen hebt. Ook wat betreft creativiteit gaan we dus een stapje verder!

Overige Verder worden er door het jaar heen verschillende cursussen gegeven. Hierbij moet je denken aan een bewerkingscursus, waar je de fijne kneepjes van Photoshop/Lightroom leert. Een studiocursus, waar je leert werken met flitsers. Een DoKa (donkere kamer) cursus, waar je leert filmt te ontwikkelen. En als er veel vraag is naar een andere cursus, dan kan dat ook geregeld worden. De bovengenoemde cursussen gaan alleen door als er voldoende aanmeldingen voor zijn. Hou voor meer informatie de Facebookpagina in de gaten.

Mocht je nog vragen hebben over een cursus, of je weet niet zeker welke je wil gaan volgen; stuur dan een mailtje naar cursus@decycloop.com