Introductie 2022-2023

Introductie 2022-2023

Hallo studenten en toekomstig studenten!

21 tot 28 oktober is het dan zover, de introductieweek van 2022! Na twee jaar corona is het eindelijk weer echt mogelijk om er een mooi feestje van te maken. Lijkt het jou leuk om in Nijmegen een gezellige groep mensen te hebben om mee te borrelen en geregeld leuke uitjes mee te doen? Wordt dan nu lid van de Cycloop! Bij onze fotografie vereniging vind je niet alleen ontzettend veel interessante, leerzame activiteiten over fotografie, je zult er ook de leukste uitjes en borrels hebben. 

Zo heb je de Cycloopleden afgelopen jaar kunnen vinden in de dierentuin, op de jeu de boule baan of hard aan het werk tijdens een koekjesbakwedstrijd.  

Wil je naast alle gezelligheid ook meer verdieping in fotografie? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. De vereniging bied meerdere cursussen aan en sommige activiteiten zijn gewijd aan een specifieke tak binnen fotografie. Zo hebben we afgelopen jaar een cursus portretfotografie gedaan en zijn we naar de Keukenhof geweest om te oefenen met macrofotografie. 

Lijkt dit je nou ook wat? Inschrijven kan hier!