Ledenweekend 2018

Weekend 2018

Momenteel is er nog informatie over het weekend van dit jaar. Hou de Facebook in de gaten voor meer informatie.

 


Weekend 2017

Beste leden,

Het is weer zover – de Cycloop gaat op reis! Wij van de weekendcommissie zullen nog niet vertellen waar de reis naartoe gaat, dus dit is alle informatie die je voor nu van ons zult krijgen:

Het gaat om het weekend van vrijdag 19 t/m zondag 21 mei. Wanneer wij precies vertrekken laten we tegen die tijd nog wel weten, maar het zal waarschijnlijk ergens in de middag zijn, zodat mensen met een weekend-OV ook gratis kunnen reizen. Wij weten pas hoe duur het weekend gaat worden als we weten hoeveel mensen mee gaan, maar het zal sowieso niet duurder dan 130-150€ worden. De prijs is exclusief reiskosten, maar inclusief verblijf, ontbijt, één keer avondeten en activiteiten.

Onderaan aan deze pagina en als je hier klikt vind je het aanmeldformulier waarmee jij je aan kunt melden voor het weekend. Je moet nog niks betalen, alleen verwachten wij dat je na het invullen van het formulier echt mee gaat, dus zie het als een definitieve aanmelding 😉  Je kunt je aanmelden t/m woensdag 29 maart. Als je aan bent gemeld zullen wij je toevoegen aan onze groepsapp en aan onze Facebook-groep. Dit is niet alleen om je van alles op de hoogte te houden, maar ook om de spanning nog groter te maken door middel van min of meer (on)duidelijke hints over locatie, activiteiten en thema…

Wij hebben er zin in – jij ook? Meld je snel aan en ontvang al de eerste hint!

Groetjes,

Lieke, Marloes en Jana

Weekendcomissie 2017

AANMELDFORMULIER LEDENWEEKEND 2017