Over ons

Ben je student en houd je van fotografie en gezelligheid? Mooi, wij namelijk ook! Wij zijn SFV De Cycloop, de leukste (en enige) studenten fotografievereniging van Nijmegen.
Bij ons zijn alle soorten camera’s welkom: mobiele telefoons, spiegelreflexcamera’s en zelfs de analoge camera van je betovergrootmoeder. Ook maakt het niet uit of je nog niets van fotografie weet of juist professioneel fotograaf bent, als je maar blij wordt van fotograferen.

Omdat het bij ons om fotografie én om gezelligheid draait, organiseren we een mix van beiden aan activiteiten. Zo geven we bijvoorbeeld cursussen aan leden en organiseren we workshops, maar we hebben ook een maandelijkse borrel en andere niet-fotografie activiteiten zoals bowlen, spelletjesavonden en het jaarlijkse weekendje weg.

Dit klinkt allemaal supertof, maar je vraagt je nu als arme student natuurlijk af wat dit allemaal kost. Nou, slechts €12,50. Je leest het goed, voor slechts €12,50 per jaar ben je lid van de leukste vereniging van Nijmegen!

Wil je ons eerst beter leren kennen? Kom dan naar een van onze borrels, iedere tweede dinsdag van de maand om 21:00 in Lokaal de Ruyter, of stuur een mail naar info@decycloop.com.

Tot snel!

Wij zijn een lidorganisatie van Cultuur op de Campus